P1090678

Beautiful days

Dear friends,

France is one big farm, that’s what my friend said today. The last days we cycled through the center of this beautiful country. Today we ended in Bélâbre and not in La Trimouille where the camping was closed. The stage tomorrow is 14 km longer. After a fine country dinner we will need a goodnight sleep.

The last days we had problems to connect to the net. Here in Bélâbre the connection is free and works well.

We hope everything goes well with you, thank you for following us!

Erwin

10 gedachten over “Beautiful days

 1. Hallo die-hards,
  Plezierig jullie zo te kunnen volgen. Ik zet zo goed en zo kwaad mogelijk jullie route uit op google maps.
  Maar dat is natuurlijk benaderend op een autokaart. Ik kom in Bélâbre al op 686 km – niet mis.
  Maar misschien kunnen jullie onderaan de dagelijkse email de km-stand en hoogte meters zelf opgeven.
  Dat zou aanspreken.
  Eén advies van mijn vrouw: laat onderweg in de camper de gewassen broeken goed uitwaaien om prille jeugdherinneringen niet terug te moeten oproepen! De zadel problematiek bij deze lange reis heb ik
  vorige week met Erwin in extenso besproken en is zowat het belangrijkste aspect voor zulke geoefende kerels.

  A man needs a plan en daar zijn jullie goed mee bezig.

 2. Fantastisch zoals jullie dat beleven. Ridder Theo komt over enkele dagen in de streek (Leon, Spanje) alwaar hij jaren gewoond en gewerkt heeft. Ik heb weinig idee van waar naar waar jullie rijden, is daar bij het dagverslag iets over te vermelden, dank. Wij wensen jullie heel veel plezier en een goede tocht, fiets ze.
  Groet, Jef en Annette, NL.

 3. Euh, de dames, welke dames, in elk geval sommige dames, in elk geval zeven !!! zijn net terug van een driedaagse in Valkenburg alwaar … de internetverbinding ook niet veel soeps was, en hoewel wij brandden van nieuwsgierigheid was het dus geen sinecure om de laatste nieuwtjes te vernemen. Ondertussen hebben we het wscolblauw hoog in het vaandel gedragen (het was er niet direct plat), en we supporteren fervent. Veel succes verder en goeie moed voor de moeilijkere momenten. Gizze, ons Caroline (van Danny) had ook een koorstsblaas tijdens ons weeekendje en kleefde daar zo’n compeedklever op, ter bescherming tegen de zon. Ergens bij een apotheker onderweg….

 4. Mooi gedaan Heren, proficiat, geniet nog even van de spaanse zon alvorens terug te keren naar de lage landen.
  Neem de rugzak met de vele mooie herinneringen mee naar huis, daar wacht men vol belangstelling.
  Goede reis terug en groeten aan allen
  Kees en Anneke Bekkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>