P1110033

EEN LANGE RECHTE WEG NAAR ONZE VOLGENDE BESTEMMING!

Etappe 12 met 133 km was bijna één lange weg naar onze bestemming, Ad was onze man om ons uit de wind te zetten, jawel voor de ganse rit. Ontelbare keren ging het in ‘gestrekte draf’ op en af. Goed weggestoken fietsten wij langs het eindeloos dorre landschap, amper enkele kleine dorpjes reden wij door, of er nog mensen woonden kon je nauwelijks merken. Theo  was deze keer onze begeleider en zag dat het goed was, applaus om zoveel moed moet hij gedacht hebben, het deed ons goed. morgen komen wij in zijn bekende streek, La Baneza, daar waar hij zoveel jaren van zijn leven heeft doorgebracht, natuurlijk moet hij morgen van start tot aankomst ons de weg wijzen, een blijde intrede staat hem wellicht te wachten en dat gunnen wij hem van harte. Voor ons betekend dat een rustdag terwijl Theo zijn vele vrienden kan bezoeken. Wij zullen daar ook ons werk hebben, tijd om te wassen en te plassen, na 13 dagen begint het wat te stinken stel ik vast.

Stilaan beginnen wij er in te geloven, ons einddoel komt alsmaar dichterbij, er wachten ons eerst nog enkele kanjers te overwinnen maar als wij gespaard blijven van tegenslag moet dat lukken, nog efkes doorbijten.

Tot een volgende gelegenheid, de groeten van ons vieren.

10 gedachten over “EEN LANGE RECHTE WEG NAAR ONZE VOLGENDE BESTEMMING!

   1. Aangepast. Wat heb jij daar mee uitstoken! Foei! Wat zijn de plannen voor deze week? Eerst naar Santiago, om daarna terug te keren naar Ponferrada voor zondag? Groetjes

    1. Merci zoontje, wat zou ik doen zonder u. Vrijdag keren we terug naar dat huis in La Baneza. Vandaaruit trekken we met de wagen naar het WK op zaterdag en zondag. Hoe is het met Silke en ons Ma?

 1. Amaai, ik moet jullie bewonderen. Na deze inspanningen hebben jullie zeker een rustdag verdiend. Tijd om alles eens te verfrissen!
  Doe ze de groeten in La Baneza, want we hebben de beste herinneringen aan deze vriendelijke mensen.

 2. Ik was jullie sinds het vertrek naar Compostella wat uit het oog verloren, maar het zo juist in 1 ruk jullie fantastische verhalen uitgelezen. Gewoonweg formidabel en echt heel veel respect. Ik het zo’n vermoeden dat jullie velen aan het prikkelen zijn om ooit deze niet te onderschatten uitdaging ook eens aan te gaan. Nog veel goede moed toegewenst voor de komende dagen en ik hoop dat jullie gezond en wel Compostella kunnen bereiken.

 3. Ik neem aan dat jullie in La Bañeza zijn. Heb je de decoratie meegenomen, Theo? Ze zullen er zeker naar gevraagd hebben. Geweldig wat jullie presteren. Nog even op de tanden bijten en het succes wordt bekroond met een geweldig gevoel van voldoening! Een omhelzing van Jacobus waard! Ook een namens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>