P1110262

De droom werd werkelijkheid….

Beste fietsvrienden,

De droom van Ghislain (Gizze) is werkelijkheid geworden!

Vandaag werd ik wakker, zo stijf als een plank, ik had nochthans redelijk geslapen. Stappen ging niet zoals het hoort, maar vol goede moed vertrokken wij om 9u15 voor de laatste rit naar Santiago. En wat voor een rit. Al vlug was het klimmen geblazen, het was grijs en koud in Galicië. Boven kwam de zon er door maar bij de eerste afdaling reden we weer de mist in. Spijtig want het landschap was waarschijnlijk prachtig. Geleidelijk werd het beter, de zon scheen en het werd warmer.
P1110229
Mij ging het fietsen goed af ondanks de blutsen en de builen die ik gisteren opliep.
Op een 30 km van het einde gingen we eerst nog eten en dan de laatste kilometers afmalen.
P1110257
In Santiago moest Theo ondertussen een andere camping zoeken en zo verloren we mekaar.
Dan maar afgesproken in het centrum en dan eerst tot aan de Kathedraal.
Daarna terug naar de camping, het bleef maar klimmen, de kelk werd geledigd tot op de bodem.
Enfin de tocht zit erop, we hebben mekaar eens goed vastgepakt.
Nu gaan we ons verzorgen, eten en nog een beetje nakaarten.
Morgen voormiddag bezoeken we de stad en na de middag keren we terug naar La Baneza voor het slot van onze fietsvakantie.

Voor de kenners, vandaag stond 130 km op de teller en meer dan 2000 hoogtemeters.

Groeten van iedereen,

20 gedachten over “De droom werd werkelijkheid….

 1. Dikke proficiat! Wees trots op jullie zelf, er zijn er weinig die dit zouden nadoen! Grtjes Karin! Volgende week zullen we er eens op klinken op ons ma haar kosten (verjaardagsfeestje)

 2. Bravo mannen, je moet het toch maar doen hé! Van mij krijgen jullie het ‘internationaal laureaatschap’ toegewezen en vergeet niet ook nog wat te genieten ginds: ‘t is dik verdiend!

 3. dikke dikke proficat met deze prachtige prestatie
  iedere avond – iedere morgen hebben wij jullie gevolgd, en konden wij de vriendschap – de kameraadschap en de emoties mee opsnuiven .
  Wij zijn echt heel blij dat gans de tocht tot een goed, en veilig einde werd gebracht – en wensen u allen een behouden thuiskomst

 4. Erwin, Ad, Gishlain en Theo,
  Van harte proficiat met deze geweldige prestatie. Ik heb jullie alle dagen met bewondering gevolgd en genoten van de dagverslagen. Geniet van een wel verdiende rust en veel genoegen in La Bañeza en de WK in Ponferrada.
  Voor later goede terugreis.
  Groet aan allen
  Jef en Annette, Ollanda

 5. Geweldige prestatie om fier op te zijn. Geniet nog van enkele dagen rust en van het gezelschap van vrienden in La Bañeza en Astorga. Groeten aan allemaal en proficiat!
  br. Theo van den Boer

 6. Beste mannen,

  Wat een prestatie ! Jullie verdienen een grote pluim voor wat jullie gedurende deze goeie 2 weken hebben gepresteerd. Het moet een fantastisch gevoel geweest zijn om jullie gezamenlijke doel te bereiken, dat is zeker. We hebben gedurende deze periode enorm met jullie meegeleefd en zijn zeer fier op wat jullie gerealiseerd hebben !!!

  Lieve opa,

  We zijn allemaal superblij dat je gezond en wel je bestemming hebt bereikt en je grote droom hebt kunnen waarmaken. Geniet nog van de resterende dagen in goed gezelschap. We kijken allemaal heel erg uit naar je thuiskomst en zullen blij zijn als we je weer in onze armen kunnen sluiten.

  Dikke knuffels en kusjes,

  Jeannine, Karolien, Maxime, Sarah en Eva
  (we zijn hier toevallig allemaal samen thuis)

 7. Van harte gefeliciteerd met jullie prestatie! Ik weet dat het een fantastisch gevoel geeft als je zo een onderneming tot een goed einde brengt. Geniet ervan!

  1. Hey Geert,

   bedankt. Het was een geweldige ervaring. Ik heb echter nog meer respect gekregen voor al die stappers, zelfs enkelingen, die we onderweg zijn tegengekomen. Om maar te zwijgen van de fietsers geladen met pak en zak. Zwoegen is dat om zo over de bergen te geraken.
   Groeten en tot volgende week.

 8. Proficiat met jullie prestatie, ondanks alles toch geslaagd om jullie droom waar te maken. Geniet er maar nu van !
  Zondag is het br. theo bekkers zijn verjaardag 70 jaar ! Drink er allen maar een cervesa , vino met tapas op mijn kosten!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>