P1110314

We zijn er bijna…

Beste fietsvrienden,

Vandaag, dinsdag 30/09, zijn we onderweg naar huis. Door allerlei omstandigheden was het niet mogelijk om op internet te geraken, vandaar dat jullie zolang moest wachten op nieuws via de blog.

Met de camper aan 80 km per uur was het inderdaad beter om de afstand terug in 3 dagen te splitsen. Vandaag komen we dus op een deftig uur thuis.

Na de eerste dag zijn we gestrand in Bellin-Beliet, ergens voor Bordeaux. Na lang zoeken vonden we een mooi hotelletje “La Cabanne” met aan de overzijde een Italiaans restaurant, waar we de verjaardag van Theo hebben gevierd.

Zo laat eten, het zal nooit wennen voor mij. Het is lastiger dan fietsen.
Enfin de kamer was super, met een hard bed en luxe badkamer.

‘s Anderdaags, maandag 29/09, vertrokken we om 10u voor weer een lange rit. ‘t Is lastiger dan fietsen, zo een ganse dag in de camper meerijden.
Theo reed feilloos door Parijs in volle spits en we vonden een hotel nabij de snelweg in Chantilly. Hotel Akena had nog één kamer voor 4. Die hebben we dan maar genomen. Weer laat eten en dus weer slecht geslapen.
‘t Is lastiger dan fietsen!

Gelukkig kan ik mij nu een beetje bezighouden met de blog, zo passeert de tijd!

Het waren 3 fantastische weken. De weersomstandigheden, vrienden, waren uitzonderlijk goed.
Niemand had grote gezondheidsproblemen onderweg, de kleine problemen (zadelpijn en koorstblazen) hadden we onder controle, ik heb echter nu wel wat last van de “Hamme-blues”.
Dit kan niet opgelost worden met een doktersvoorschrift maar met een droge winter. ‘t Is lang geleden dat ik mijn “vriendin” in Hamme heb gezien.
Voor zij die er niks van begrijpen, gewoon eens meerijden op onze winterse ritten.
De wonden als gevolg van die val op de voorlaatste rit naar Santiago genezen traag maar gestaag. Met de zorgen van mijn vrouwtje straks komt dat zeker goed.

Langs deze weg wil ik in naam van Ghislain en mijzelf, eerst en vooral Theo en de familie Bekkers bedanken. Theo, als organisator van deze reis en de familie Bekkers, voor de mogelijkheid om hun Camper te mogen gebruiken.
Dit is veruit de makkelijkste manier om een fietsreis te maken. Ik heb vooral genoten van het mobiel terras onderweg, de koffie en de cake…
Norbert, bedankt om ons de eerste twee dagen te begeleiden, het was aangenaam u er bij te hebben.
Theo en Ad, ongelooflijk bedankt om daarna afwisselend achter het stuur van de camper te kruipen zodat wij konden blijven fietsen. Ook om ons op sleeptouw te nemen gedurende al die kilometers, al was het dikwijls met meewind.
We moeten ook onze vrouwen, Jeannine en Christine bedanken omdat ze ons lieten gaan. Zonder jullie was dit niet mogelijk. Door jullie allemaal werd Ghislain zijn droom waar.
Straks krijgen jullie een dikke kus.
Bedankt iedereen die ons heeft gesteund en gevolgd, het heeft ons veel deugd gedaan.
Bedankt Dennis, voor de blog die jij hebt gemaakt en de ondersteuning op afstand.

Bedankt en we gaan er nog “duusd” (1000) drinken!

Tot binnenkort,

Ghislain, Erwin, Ad en Theo.

8 gedachten over “We zijn er bijna…

 1. Beste Erwin en kompanen ,

  Blij te lezen dat jullie bijna thuis zijn , we zien er naar uit om het ganse verhaal te mogen horen , ” Welkom Thuis ” zou ik zeggen .
  Groetjes van Marleen en Rudi

 2. Heren, elke dag steeds opnieuw “de cracks gaan door”, iedere dag een overwinning er bij.
  Beste broer Ghis en mede-cracks, een dikke proficiat voor jullie gewaardeerde prestatie.
  Speciaal voor broer Ghis mijn petje af, hem kennende weet ik dat hij er steeds voor gaat, het beste van zichzelf geeft en doorzet tot tot op de meet, dit in elk van zijn ondernemingen.
  Aan de cracks welkom thuis!
  Ghis en Jea weten wel dat ‘n Duveltje ligt te koelen en het glas in de diepvries er uit wil, een wijntje uit jullie doorkruiste streek wordt ook al ongeduldig!
  Groeten aan iedereen van ons,
  Liliane en Lucien

 3. Hallo, Erwin, Ghislain, Theo en Ad,
  Wekom thuis, het was zeer bijzonder om jullie te kunnen volgen. Ik kon de laatste twee dagen niet reageren omdat ik gisteravond terug ben gekomen uit het ziekenhuis (operatie)Nu herstellen!!!!
  Mannen FANTASTISCH, camper in de loods en maar weer op de BIKE.
  Ik hoop jullie toch eens te kunnen ontmoeten, Erwin en Ghislein.
  Ga jullie goed in de toekomst.
  Groet,
  Jef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>