santiago_de_compostela_cathedral_silhouette-wallpaper-1440x900

De spanning stijgt!

images-1

Op dinsdag 9 september vertrekken enkele fietsvrienden naar Compostela!

Wie zijn ze: Theo Bekkers (initiatiefnemer), Erwin Van Damme, Ghislain Roels en Ad Van den Boer (is broer van Broeder Theodoro) door sommigen welbekend + begeleider met mobilhome Broeder Norbert Van Hijfte.

Wens je ons te komen uitwuiven of rijden jullie graag een stukje mee, dat kan (wij zouden het zelfs zeer leuk vinden)

Zoals het er nu uit ziet vertrekken wij om 9.30 u aan het Generale huis v/d Broeders Glorieux, Sint-Jozefstraat 1, 9041 Oostakker.

Wens jullie ons te volgen, ook dat kan, we maken een blog aan en proberen dagelijks ons wedervaren te vertellen, zolang wij er nog goed uitzien sturen wij enkele foto’s mee!

11 gedachten over “De spanning stijgt!

 1. Ik wens de vier musketiers enorm veel goesting en fietsplezier.
  Tamusement de komende dagen en weken.
  Zwaai eens naar ons de dag van ‘t wereldkampioenschap; we kijken, zeker weten!

 2. Gizze, Theo, Erwin, Ad en Norbert

  Ik wens jullie een geestig, sportief en ontspannend fietsavontuur toe. Dat hebben jullie dik verdiend na de inzet van de laatste jaren. Ik ben stikjaloers, ik had jullie graag uitgezwaaid maar zelfs dat zal niet lukken -want den dezen moet werken- maar ik gun het jullie van harte. Enjoy!

  Piet

 3. Daarnet zijn we onze vrienden gaan uitwuiven , veel fietsgenot toegewenst gasten !! ,
  en hopelijk lezen we deze avond de eerste nieuwsberichten , het ga jullie goed zonder te veel lekke banden.

 4. We hebben de bedevaarders vandaag uitgewuifd. We hebben hen zelfs al een beetje uit de wind kunnen zetten.
  Iedereen had goed geslapen. Er was een gezonde taakspanning waar te nemen bij de pelgrims. Iemand vroeg zich af wat die mannen allemaal op hun kerfstok hadden, om zo’n grote uitdaging aan te gaan. De bisschop van Compostella zal oordelen.
  het ga jullie goed mannen ! Hou het veilig en geniet.

 5. Ja, ik kon er ook niet bij zijn, maar volg jullie wedervaren met aandacht. Dit weekend is het volledig damesteam ook op (weekend)stap. We zullen aan jullie denken. Geniet ervan van de sportieve prestatie, de landschappen, de kameraadschap, het avontuur.
  Tot meer nieuws !
  Mich

 6. Fantastisch zoals het nu gaat en jullie het beleven. Ik heb geen idee van waar naar waar jullie rijden dit blijkt niet uit het dagverslag. Over enkele dagen komt RIDDER Theo in de streek (Leon) alwaar hij jaren gewoond en gewerkt heeft. Wij wensen jullie veel fietsplezier en een goed vervolg van de tocht.
  Met groet, Jef en Annette NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>